NEFELI

 

“NEFELI” és un projecte europeu (Erasmus+) que es proposa crear una xarxa d’adults actius en l’apoderament i el suport a l’autonomia personal de les dones, així com en la sensibilització pública sobre aquestes qüestions.

El projecte es desenvolupa amb la participació de FACEPA, que coopera pel projecte amb les següents organitzacions: Alternative Innovative Development (AID), de Grècia, que coordina el projecte, Amrita, d’Hongria i Coventry University (Regne Unit).

En el marc del projecte, aquestes organitzacions treballen per intercanviar, tant entre les persones participants de les organitzacions com entre l’equip tècnic d’aquestes, eines metodològiques que han desenvolupat en termes d’apoderament de la dona. Es tracta d’un intercanvi de metodologies d’aprenentatge no formal, que tindrà lloc en dues activitats transnacionals que se celebraran a Grècia i Barcelona i inclouran una explicació de cadascuna de les metodologies i una part pràctica en la qual les metodologies es podran portar a terme.

Per a més informació, accedeix a la web del projecte, clicant aquí.

La reunió va tenir lloc a Coventry (Regne Unit) del 6 al 8 de desembre de 2019 i, conjuntament amb una participant de Facepa, vam tenir l’oportunitat de parlar amb el consorci del projecte sobre tots els detalls de desenvolupament a tenir en compte per tal de maximitzar l’impacte social de l’intercanvi de metodologies que ens proposem portar a terme.