photo detail
Vius a Catalunya o pertanys a alguna entitat del territori i vols posar en marxa una Tertúlia Dialògica? Facepa porta des del 1996 portant aquesta Actuació Educativa d'Èxit a tots els racons de Catalunya. Moltes persones participants estan vivint directament la transformació social i personal que s'experimenta a través de les tertúlies dialògiques. Basades en el diàleg igualitari, en elles compartim coneixements i dialoguem al voltant d'obres de la literatura i la música clàssica universal, tant en castellà, com en català, com en anglés... també tertúlies dialògiques matemàtiques, feministes, científiques. A les tertúlies dialògiques accedeix tothom independentment del seu nivell educatiu, de la seua edat, del seu gènere, etc. Si vols més informació, assistir a alguna de les que ja estan en marxa o promoure alguna per a la teua entitat posa't en contacte amb FACEPA:
Mail:facepa96@gmail.com
Telèfon: 933152969

Tags

RelatedPhotos

Formació Familiars
Comments: 0
Added: Author: Facepa
Formació en TIC per tothom
Comments: 0
Added: Author: Facepa
I Jornadas virtuales de prevención de violencia de género: “Educación de personas adultas y prevención, ¿Qué evidencias científicas tenemos?”
Comments: 0
Added: Author: Facepa
COVID-19
Comments: 0
Added: Author: Facepa
Grup de Dones Facepa febrer
Comments: 0
Added: Author: Facepa
TIC Taxonera 2019
Comments: 0
Added: Author: Facepa
25N Comunicat i activitats.
Comments: 0
Added: Author: Facepa
Grup de Dones Facepa gener
Comments: 0
Added: Author: Facepa
Grup de dones d’octubre
Comments: 0
Added: Author: Facepa
Concentració 21 d’octubre
Comments: 0
Added: Author: Facepa
Grup de dones setembre
Comments: 0
Added: Author: Facepa
PARLAMENT CATALUNYA
Comments: 0
Added: Author: Facepa