?>
photo detail

Les tertúlies continuen a l'Escola la Verneda cada dimecres a la tarda. Aquí tenim algunes fotos de l'última tertúlia!

Ja han començat les Tertúlies a l'Escola d'Adults la Verneda! Aquest any serà cada dimecres i participaran persones del GES que es preparen per l'examen en Ciències! Quina il·lusió!!!

Aquest setembre tornem a començar les Tertúlies Literàries Dialògiques a l'Escola d'Adults la Verneda!!!!! Participa-hi!

 

El passat 13 i 14 de juliol FACEPA va participar a la reunió transnacional del Projecte ScienceLit sobre Tertúlies Científiques Dialògiques!!!!!!!

Aquest juny  KMOP va organitzar la tercera tertúlia. Els participants es van endinsar en el món d'Aristòtil i en particular en dos dels seus treball: "La ciutat és la forma més gran de la societat" i "L'home és per naturalesa un "animal polític"". 

Pròximament organitzarem el "Training Course" del Projecte. Aquest curset consisteix en una formació de 8 hores adreçada a: professionals de l'educació, voluntaris, professors que treballen amb adults en situació de vulnerabilitat, etc.

L'objectiu és fer conèixer la metodologia del projecte a tots aquells que treballen en l'educació d'Adults.

El 18 de Maig el Comité Nacional de Coordinació de l'Associació Àgora es va tornar a reunir.  En aquesta sessió es va treballar: la valoració de les tertúlies científiques dialógiques; temes a tractar en les tertúlies; evaluació del projecte ScienceLit, entre d'altres.

 

Quins articles científics llegim a l'Escola la Verneda?

Per exemple, durant aquest curs hem treballat el tema de la salut a través de dos articles: " Healthy heart may also mean healthy brain i  " A new therapeutic target for acute myeloid leukemia". En aquesta tertúlia van participar 11 persones!

Dues fotos d'una de les tertúlies organitzades per RIC NOVO MESTO!!!!!  Es va discutir sobre les influències i prejudicis dels pesticides per la salut de les persones. L'article amb el que es va treballar està escrit per un eco-activista anomenat Mr. Anton Komat i tenia per títol "Killing us softly, Mutagenicity and toxicity of pesticides". 

En què s'està treballant actualment? 

Durant aquest estiu s'ha estat treballant la Guia Interactiva del Projecte, un dels resultats d'aquest. La guia consistirà en una pàgina web interactiva que aplegui tots aquells comentaris, fotos, vídeos dels participants de les tertúlies i que serveixi de guia per totes aquelles persones que vulguin inmplementar Tertúlies Literàries Dialògiques!

 

TERTÚLIA A SLOVENIA

El 14 de desembre de 2017, RIC Novo mesto va organitzar la seva quarta reunió científica. El tema de la reunió va ser "Terra saludable", basat en un paràgraf d'un llibre anomenat Terra fèrtil, un manual per a un sòl sa, escrit per D.sc. Ana VovkKorži.

Els participants van discutir la fabricació i l'ús d'humus i com aconseguir el millor sòl de rendiment. També van discutir què ha de ser i què es pot fer per mantenir el sòl saludable.

Clica aquí i mira el vídeo! 

Tags

RelatedPhotos

Metodologia del digiUP
Comments: 0
Added: Author: Facepa
#EsAssetjament
Comments: 0
Added: Author: Facepa
TRAINING COURSE digiUP
Comments: 0
Added: Author: Facepa
Conferència Final del projecte digiUP
Comments: 0
Added: Author: Facepa
ENTITATS: FORMAT EN TIC’S
Comments: 0
Added: Author: Facepa
Formació en Trata de de dones i assetjament sexual de segon ordre
Comments: 0
Added: Author: Facepa
#NoComparteixoRumors
Comments: 0
Added: Author: Facepa
JORNADA: CONSTRUÏM UN SOMNI JUNTS I JUNTES
Comments: 0
Added: Author: Facepa
FES VOLUNTARIAT!
Comments: 0
Added: Author: Facepa
GRUP MULTICULTURAL
Comments: 0
Added: Author: Facepa
GRUP DE DONES
Comments: 0
Added: Author: Facepa
TERTÚLIES CIENTÍFIQUES DIALÒGIQUES
Comments: 0
Added: Author: Facepa
Close